Geniet van uw
onvergetelijke
vakantie


La Escala is gelegen aan de Costa Brava. En bevindt zich aan de zuidkant van de Golf van Rosas.

La Escala kent 7.000 inwoners en zodoende blijft het ook gedurende de wintermaanden een gezellige plaats. Vissers, winkeliers in het centrum, restauranthouders en makelaars blijven het hele jaar door actief.

La Escala beschikt over meerdere stranden en heeft een gezellige promenade welke aan de oostzijde overloopt in een jachthaven.

Het klimaat is er in de zomer maar ook in de winter uitzonderlijk. Zomers is het er heerlijk toeven met verkoeling van de Middelandse Zee wind. Ook in de winter stijgt de temperatuur tot hoge waarden en is het aangenaam genieten met middagtemperaturen van 22 graden celsius.

Zowel 's zomers als 's winters is het een favoriete vakantiestreek voor velen om te ontspannen, watersport te beoefenen, van de prachtige natuur te genieten en te profiteren van de plaatselijke gastronomie, welke u onderanderen kunt vinden in het oude centrum en bij het strand van Riells.

La Escala bevindt zich middenin een cultuurrijke regio. In Figueres is het museum van Salvator Dali en het speelgoedmuseum te vinden.

Verder zijn er typische Middeleeuwse dorpjes als Oud Pals, Perratalada en San Marti en niet te vergeten de Grieks-Romeinse ruines van Empuries.

Gezien de gunstige ligging, anderhalf uur rijden tot de Pyreneen, wordt La Escala ook veel gebruikt als vertrekpunt voor uitstapjes in de bergen en/of voor wintersport.

Wanneer u interesse heeft in het doorbrengen van een heerlijke vakantie in ons huisje, kunt u contact opnemen via email of bellen naar 0031 (0)596 629435.